شرایط طلاق زن

ساخت وبلاگ

شرایط طلاق زن بدون اجازه شوهر

عقد نکاح شکل دهنده نخستین مبنا و اصل معیشت زن وشوهر است و بر اساس ضوابط جاری در کشور ما و همین طور بر اساس دین اسلام ، باطل شدن عقد نکاح در شرایط و زمان های ویژه ای رخ می دهد که از دسته موارد باطل شدن نکاح می توان مواردی مانند باطل شدن عقد، درخواست طلاق از سمت زوج، طلاق توافقی و همینطور درخواست طلاق از سمت زن را نام برد.

زن در موارد ویژه ای قادر است از دادگاه در خواست طلاق کند و در صورتی که هیچ یک از این موارد و اوضاع مهیا نباشد و زوج درخواست زوجه خود موافقت نکند ، دادگاه حکم طلاق را صادر نمی کند . اما در صورت محرز بودن هر کدام از دوازده شرایط زیر برای دادگاه دیگر به موافقت زوج نیازی نیست و در این موارد دادگاه بی نیاز به موافقت مرد حکم طلاق را می دهد. برای اگاهی یافتن از شروط ضمن عقد و اگاهی از طلاق بی نیاز به وجود مرد از بهترین وکیل طلاق در اصفهان کمک بگیرید. جهت آشنایی کاربران گرامی در این مقاله به بررسی شرایط طلاق زن بدون اجازه شوهر می پردازیم.

کمتر اتفاق می افتد که زن یا حتی مرد از حقوقی که در ضمن عقد به هم واگذار کرده اند مطلع باشند. زوجه قادر است به خاطر ۱۲ شرطی که در ضمن عقد در دفترچه ازدواج به ثبت رسیده از دادگاه در خواست طلاق کند.دفترچه‌های ازدواج که در دفاتر ازدواج ثبت می گردند بند‌هایی دارند که اگر از سمت شوهر امضا شوند، زن این اختیار را دارد که پس از کسب این شرایط در دادگاه‌های خانواده حضور یابد و در خواست طلاق کند.

در بند «الف» این عقد نامه‌ها اورده شده است : ضمن عقد نکاح خارج لازم زوج شرط کرد، هر وقت طلاق به خواست زن نباشد و بر اساس بررسی دادگاه در خواست طلاق به خاطر تخلف زن از تکالیف همسری یا بد اخلاق و رفتار او نبود، مرد وظیفه دارد تا نصف مال موجود خود را که در روز های زناشویی با او به کسب کرده است بر اساس دیدگاه دادگاه بلاعوض به زن بدهد.

در بند «ب» آن هم ضمن عقد نکاح خارج لازم مرد به زن وکالت بلاعزل با حق توکیل غیر می‌دهد که زن اگر شرایطی به وجود امد ، از سمت مرد وکیل است خودش شخصاً یا با گزینش شخص دیگری به نام وکیل به دادگاه رجوع کند و پس از محرز شدن ادعا، تقاضای طلاق کند.

شرط های ضمن عقد نکاح حاوی ۱۲ شرط است که آن را شروط دوازده گانه عقد نکاح می نامند. وکیل طلاق در اصفهان شرط های حق طلاق زن را این گونه بیان می کند:

۱- زن قادر است از دادگاه در خواست صادر شدن حکم طلاق کند، اگر که شوهر از پرداخت خرجی به وی و انجام بقیه حقوق واجب زن به مدت ۶ ماه امتناع ورزد.

۲- در صورت بدرفتاری مرد به اندازه ای که ادامه حیات و معیشت را برای زن غیر قابل تحمل کند.

۳- مرد به بیماری خطرناک لا علاج مبتلا شود به اندازه ای که سلامت زن را در خطر قراردهد.

۴- مرد دیوانه باشد وقتی که امکان باطل کردن وجود ندارد.

۵- مشغولیت مرد به حرفه ای است که به اعتبار و آبروی زن و منافع خانوادگی او صدمه بزند در این زمان زن قادر است در خواست طلاق کند.

۶- صادر شدن حکم مجازات ۵ سال حبس یا بیشتر برای زوج ، یا جزای نقدی که به خاطر ناتوانی از پرداخت، سبب ۵ سال بازداشت وی گردد یا حبس و جزای نقدی که همه در مجموع شامل به ۵ سال بازداشت یا بیشتر شود و حکم مجازات در حال اجرا باشد نیز یکی از شروط ضمن عقد نکاح است که به زن توان طلاق گرفتن را می‌دهد.

۷- مبتلا شدن مرد به هر نوع اعتیاد اسیب زایی که به تشخیص دادگاه به پایه زندگی خانوادگی اسیب می زند و ادامه زندگی را برای زن سخت وصعب می کند مثل اعتیادی که سبب بیکاری مرد، فروش وسایل منزل و صدمه رسیدن به سلامت جسمی و روحی زن و فرزند شود.

۸- در صورتی که مرد معیشت خانوادگی را بی بهانه قابل قبول ترک کند یا اینکه ۶ ماه پی در پی بی بهانه قابل قبول غیبت کند، زن قادر است با رجوع به دادگاه و بی حاضر شدن شوهر طلاق خود را ثبت نماید.

۹- محکومیت حتمی مرد به خاطر انجام جرم و اجرای هر نوع جزا شامل حد و تعزیر است که خلاف ابرو و شان خانوادگی زن باشد. مشخص کردن این مسئله هم با دقت به شرایط و موقعیت زن و عرف و ضوابط دیگر با دادگاه است.

۱۰- در صورت بچه‌دار نشدن مرد بعد از گذشت ۵ سال از زندگی مشترک به خاطر عقیم بودن یا مشکلات جسمی دیگر است که در این زمان زن قادر است در خواست طلاق بدهد.

۱۱- همین طور اگر مرد گم شود و طی ۶ ماه بعد از رجوع زن به دادگاه یافت نشود دادگاه حکم طلاق می دهد.

۱۲- ازدواج دوباره زوج بی رخصت زوجه که اگر این مورد رخ دهد، زن حق طلاق را از مرد می‌گیرد.

در صورت رویارویی با هریک از مشکلات حقوقی خانواده ، از جمله طلاق می توانید با بهترین وکیل طلاق اصفهان تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.

منبع : source

https://vakil-esfahan.ir/وکیل-طلاق-در-اصفهان/

وکیل اصفهان ...
ما را در سایت وکیل اصفهان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : وکیلی isfahanlawyer بازدید : 119 تاريخ : دوشنبه 13 ارديبهشت 1400 ساعت: 22:43